• از ابتداي سال 1395 تاكنون انجام شد:
  • سرمايه‌گذاري 13 شركت و موسسه دانش‌بنيان در اراضي پارك علم و فناوري شيخ بهايي

  • ۱۱:۱۸ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۸

 

از ابتداي سال 95 تاكنون 13 شركت دانش‌بنيان در اراضي پارك علم و فناوري شيخ بهايي، اقدام به سرمايه‌گذاري و خريد زمين با كاربري تحقيق و توسعه، اداري و توليدي كرده‌اند.

به گزارش روابط عمومي شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان، شركت‌هاي همگام صنعت صدر سپاهان، ديده‌پرداز صبا، امواج نگار سپاهان، سبك بتن پرتيكان، آتيه‌سازان نوين آتبين، احياگران قلب صنعت آسيا، شاهراه داده پارسيان، محاسبان پارس طرح، اركان مهندسي بازار آراد، بهيار صنعت سپاهان، تاليس، سرآمدان مديريت علم و فناوري سلمانيان فارس و طب تجهيز پايا در مساحتي بالغ بر 14 هزار مترمربع با كاربري اداري، توليدي، تحقيق و توسعه اقدام به خريد زمين و سرمايه‌گذاري كردند.

پارك علم و فناوري شيخ بهايي با مساحت حدود 40 هكتار به عنوان اولين پارك جامع فناوري شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان با هدف ايجاد محيط هم‌افزا براي شركت‌ها و موسسات دانش‌بنيان فعاليت مي‌كند.

اين پارك فناوري از نقطه نظر فضاهاي تخصيصي داراي 150 پلاك مجزا در اراضي و 94 واحد مستقل در ساختمان‌هاي چندمستاجره (MTB) با متراژ 400 تا 3200 مترمربع و داراي موقعيت‌هاي شمالي و جنوبي با قابليت تجميع پلاك است.

كليه تاسيسات زيربنايي پيش‌بيني شده در اراضي پارك شامل شبكه برق، فيبر نوري، آب شرب و گاز و همچنين كليه معابر و جاده‌هاي دسترسي تكميل و توسط شركت‌هاي دانش‌بنيان سرمايه‌گذار در اراضي پارك مورد بهره‌برداري قرار گرفته است.

 

 

 
 

تعداد بازدید : ۸۲۴      تاریخ: 1395/11/18

ثبت نظر

جهت ارسال نظر لطفا اطلاعات زیر را تکمیل کنید

captcha
ثبت نظر

نظرات کاربران

درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.

اخبار سایت